Korjaamolaitteet rikki?

Tiedätkö tilanteen, kun autonosturi ei liiku ylös eikä alas tai paineilmaa ei tule? Paniikki on päällä sekä huuto melkoinen. Korjaamohommat seisoo ja jokainen menetetty tunti on kullanarvoinen. Silloin tarvitaan luotettavaa korjauskumppania, joka ei keksi kummallisia tekosyitä ja rientää paikalle pikavauhtia.

Top Testing Oy on pieni, mutta tehokas ja kokenut korjaamolaitteiden asiantuntija, jolle asiakkaan huolien ja murheiden ratkaiseminen on työlistamme ykkösasia – erityisesti silloin, kun korjaamossasi on force majeure -tilanne ja työt eivät etene.


Asennamme, huollamme, korjaamme, testaamme ja sertifioimme autokorjaamoalan mittalaitteita ja nostureita. Meillä on yli 20 vuoden kokemus alalta, joten tiedämme mitä teemme ja olemmekin asiakkaidemme keskuudessa pidetty kumppani. Siitä kertovat pitkät kumppanuussuhteemme maan johtavien autoliikkeiden ja korjaamoketjujen kanssa. Asiakkaitamme ovat muun muassa Länsiauto, Delta-auto sekä Metroauto.


Yrittäjä


Olen Janne Lindberg, Top Testingin yrittäjä ja perustaja sekä Historic-rallikuski Tervakoskelta. Olen sosiaalinen ja suorasanainen korjaamolaitealan asiantuntija. Alalla olen toiminut jo yli 20 vuoden ajan ja minulla on erittäin monipuolinen kokemus korjaamo- ja katsastusalan laitteista ja tarvikkeista. Juoksen itse asiakkaideni toimipisteissä päivittäin. Minua et kuitenkaan löydä korjaamostasi vain kahvittelemasta tai ongelmia ihmettelemässä, sillä tehtäväni on pelastaa sinut pulasta, kun hätä on suurin ja bisneksesi kärsii. Kun haluat korjaamo- tai katsastuslaitteidesi korjaukset, vuosihuollot tai sertifioinnit hoidettua kovalla ammattitaidolla ja asenteella, ota yhteyttä.


Referenssit


“Top Testing tekee korjaamomme laitetestaukset ja -huollot, kuten nosturit ja öljyjärjestelmät. Olemme tehneet yhteistyötä jo lähes 20 vuotta. Top Testingiltä saamme nopean palvelun ja heillä on hyvä kontrolli laitteistamme. Saan heiltä kaiken tarpeellisen avun korjaamolaitteistoihin liittyen."

Markku Lindblom
korjaamopäällikkö
Mäkelän Auto


“Top Testing on nopea ja avoin toimija, jonka kokonaisvaltainen palvelu helpottaa korjaamomme toimintaa. Olemme saaneet heiltä hädän hetkellä myös lainalaitteen käyttöön.”

Teuvo Kuparinen
huoltopäällikkö
Delta Auto


“Top Testing on korjannut, asentanut ja kalibroinut korjaamolaitteitamme 10 vuotta. Top Testingiltä saamme hyvää ja nopeaa palvelua, he ovat parempia kaikinpuolin. Heillä on kokonaispaketti kunnossa!”

Miikka Nyström
huoltopäällikkö
Veho